ANALOGNI VIDEO NADZOR

kamere
www.protektsistem.rs

Danas su široko dostupni i nezamenljivi među sistemima zaštite, a sve u cilju smanjenja rizika. Omogućuju uvid u nadzirani prostor, a zahvaljujući snimljenom materijalu, moguće je lako i brzo rekonstruisati događaje. Kod analognih sistema, kamere koriste digitalnu tehnologiju za obradu slike, ali je konvertovanu u analogni format prenose prema monitorima i uređajima za snimanje. Primljeni analogni signal se digitalizuje i skladišti na hard disk. Zahvaljujući jednostavnoj konfiguraciji i niskoj ceni, ovi sistemi video nadzora danas su još uvek zastupljeniji od digitalnih IP sistema.

.

www.protektsistem.rs

Veoma kvalitetne kamere u dome, bullet, box i ptz kućištu, za profesionalni video nadzor, od 600 TVL do 1200 TVL, sa Sony, Sharp, CMOS, DIS i Picadis chipset-om, namenjene za unutrašnju i spoljnu montažu. Digitalni video rekorderi renomiranih proizvođača. Možete izabrati snimač sa 4, 8 ili 16 video kanala. Svaki DVR ima audio/video ulaze i izlaze. Pregled snimaljenog materijala vrši se direktno sa uređaja preko monitora i tv-a ili putem mreže. Kao memoriju koriste hard disk, podržavaju monitoring preko Interneta. Linux operativni sistem, usb, backup. Veoma lako upravljanje pomoću miša ili daljinskog upravljača.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

IP VIDEO NADZOR

IPProfesionalne oprema za IP video nadzor. IP kamere renomiranih proizvođača u box, dome, bullet, ptz i cube kućištu. Kamere su namenjene za unutrašnju i spoljnu montažu. Profesionalni mrežni video rekorderi (NVR) za IP kamere, funkcionišu nezavisno od PC računara. NVR snimači omogućuju visoko kvalitetni digitali video nadzor, gde ćete imati mogućnost simultanog snimanja, gledanja i upravljanja video materijalom putem mreže, odnosno Interneta.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

HD VIDEO NADZOR

Turbo HD

 

 

dvc-ahdHD tehnologija u kamerama i DVR uređajima nudi kvalitet slike u rezoluciji 1, 2 i 3 megapiksela, po ceni približnoj klasičnim analognim sistemima preko koaksialnog kabla. Mogućnost spajanja Analognih, HD i IP HD kamera, kvalitet rezolucije slike (720p i 1080p), bez kašnjenja video signala…

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

VIDEO NADZOR KOMPLETI – ANALOGNI CCTV

www.protektsistem.rs

Sadrže svu neophodnu opremu za ugradnju osnovnih i složenijih video nadzor sistema, analognih i analognih HD. Koncipirani su tako, da finansijski i po kvalitetu odgovore i najzahtevnijim korisnicima koji žele profesionalan video nadzor. Možete izabrati komplete sa jednom kamerom i DVR uredjajem kao i komlete sa više kamera različite namene i DVR uredjajem sa 4, 8, ili 16 kanala. Takođe, sami možete kreirati komplet u skladu sa Vašim potrebama.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

OPREMA ZA VIDEO NADZOR

www.protektsistem.rs

Oprema za video nadzor sisteme – monitori, napajanja, koaksijalni kablovi, konektori, baluni… U ponudi imamo sve vrste monitora,  koaksijalnih i utp kablova, napajanja, kutije za napajanja, bnc konektore, video balune, alata za ugradnju video nadzora…

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Naši sistemi video nadzora podržavaju monitoring sa desktop, laptop i tablet računara, telefona sa android, iOS i windows mobilnim operativnim sistemima. Sada ste u mogućnosti da nadgledate vaš objekat u realnom vremenu sa bilo koje lokacije u svetu.