”Protekt Sistem” d.o.o. iz Obrenovaca, je privredno društvo osnovano 2012. godine i specijalizovano za planiranje, montažu, održavanje i distribuiranje sigurnosnih sistema. Naš tim je sastavljen od mladih i obrazovanih stručnjaka iz oblasti informacionih tehnologija, telekomunikacija i bezbednosti, koji se uz korišćenje najnovijih tehnologija konstantno usavršavaju, kako bi uvek bili korak ispred konkurencije.

Licenca za vršenje poslova montaže, puštanja u rad i održavanja sistema tehničke zaštite i obuke korisnika izdata od strane Ministarstva unutrašnjih poslova RS na osnovu Zakona o privatnom obezbešenju (“Sl. glasnik RS”, br. 104/2013 i 42/2015) broj 18812 od 12.05.2017. god.

Sistem usluga koje pružamo obuhvata:

Video nadzor sistemi – analogni CCTV, HD i IP sistemi

Monitoring objekata sa udaljenih lokacija putem Interneta i mobilnih telefona

Alarmni sistemi, protivprovalni i protivprepadni sistemi – žični i bežični

Monitoring alarmnih sistema sa dojavom na mobilne i fiksne telefone

Zaštita artikala od krađe

Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena

Interfonski sistemi – žični i bežični

Protivpožarna zaštita

Perimetrijska zaštita

Krilne i klizne kapije i rampe

Računarski sistemi i mreže

Cilj nam je da klijentima obezbedimo kvalitetnu i potpunu uslugu, a svaka nova saradnja za nas predstavlja novi podsticaj. Trudimo se da profesionalnim radom, poštovanjem rokova i ugovornih obaveza, opravdamo ukazano poverenje. Za kratko vreme smo stekli veliko iskustvo u primeni i implementaciji sigurnosnih sistema, uz težnju da usluge koje pružamo i u budućnosti prevazilaze očekivanja naših klijenata, jer naša najbolja referenca jesu upravo zadovoljni klijenti.

Ukoliko ste zainteresovani za neke od naših usluga, budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam rado izaći u susret i dati potrebne informacije.

.

S poštovanjem

Protekt Sistem d.o.o.