Motori za krilne kapije se koriste za automatizaciju jednokrilnih i dvokrilnih kapija. Na izbor motora za krilnu kapiju veliki uticaj ima i vetar.  Kapije koje su zatvorene materijalima kao što su: leksan, drvo, limovi, itd, imaju izražen takozvani „efekat jedra“, što znači da vetar vrši veliki pritisak na kapiju, a samim tim i na motore. Kod zatvorenih kapija i vetar se mora uzeti u obzir pri izboru odgovarajućih motora za krilnu kapiju. U ponudi su svi tipovi motora koji postoje: podzemni motori za kapije, motori sa zglobom (laktom), motori sa navojnim vretenom i klipni motori sa navojnim vretenom.

Za krila šira od 2,5m proizvođači motora preporučuju ugradnju vertikalne ili horizontalne brave za zaključavanje kapije. Za dvokrilne kapije se koriste vertikalne, a za jednokrilne se koriste horizontalne brave. Otključavanje brave se vrši automatski preko upravljačke elektronike-centrale.

Svaki seta za krilnu kapiju sadrži: 1 ili 2 motora za krilnu kapiju, digitalna kontrolna jedinica (centrala), 2 daljinska upravljača sa plivajućim kodom, fotoćelije i signalna lampa sa antenom.

Nudimo automatizacije u 24V i 230V verziji; 24V motori su pogodni za intenzivnu upotrebu. HERMES, ULIXES, ALPHEO i ZEFIRO su motori za automatizaciju krilnih kapija. HERMES je pogodan za mala krila, maksimalno do 2m. ULIXES je dizajniran za srednje i velike dimenzije krila, 3,5m i 5m. ALPHEO je motor sa zglobnom rukom, pogodan za drvena vrata, aluminijumska ili od drugih materijala, koja su montirana na masivne stubove. ZEFIRO podzemni motori su dostupni u dve verzije u zavisnosti od veličine krila.

Garantni rok na motore je 24 meseca, isključivo sa našom ugradnjom. Naša oprema je 100%  „Made in Italy“.

www.protektsistem.rs

Prilokom razgovora sa komercijalistom, raspitajte se oko uslova za dobijanje produžene garanciju na 36 meseci.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

[one_third_first]Stagnoli Hermes – Motori za krilo do 2m i 100kg

[/one_third_first] [one_third]Stagnoli Ulixes – Za krilo do 3m i 5m

Motori za krilne kapije

[/one_third] [one_third]Stagnoli Alpheo – Motori sa zglobom, za krilo do 2,3m

Motori sa zglobom

[/one_third][one_third_first]Stagnoli Zefiro 180 – Podzemni motori za krilo do 2m

Podzemni motori za krilne kapije Zefiro

[/one_third_first] [one_third]Stagnoli Zefiro 350 – Podzemni motori za krilo do 3,5m

Podzemni motori za krilne kapije ZEFIRO

[/one_third]