Motori za klizne kapije se koriste za automatizaciju kliznih kapija. Motor za kliznu kapiju može da bude sa AC ili DC napajanjem. Motor za kapiju sa AC napajanjem može biti monofazni ili trofazni. Monofazni motori su namenjeni manjem broju korisnika, a trofazni motori nameweni su za intenzivnu upotrebu. Svi AC motori su sa reduktorom potopljenim u ulju, radi efikasnijeg hlađenja i trajnog podmazivanja.

DC motor za kapiju namewen je za intenzivnu upotrebu i može se koristiti za veoma frekventne prolaze. Svi STAGNOLI motori za klizne kapije su opremljeni optičkim enkoderom. Optički enkoder je sigurnosni uređaj za detekciju prepreka. Svaki motor je opremljen bravom za deblokadu u slučaju nestanka napajanja (struje), sa pravim ključem, koja je veoma laka za korišćenje.

Svi motori imaju ugrađenu digitalnu kontrolnu jedinicu (elektroniku) koja omogućava programiranje rada kapije prema potrebama svakog korisnika. Velika prednost digitalne centrale je što sve funkcije klizne kapije mogu da se menjaju. Kontrolna jedinica omogućava povezivanje aposolutno svih dodataka koji su predviđeni za klizne kapije. Koliko će da bude jednostavan ili složen Vaš sistem za automatizaciju klizne kapije, određujete samo Vi.

Svaki set sadrži: motor za kliznu kapiju sa postoljem, 2 daljinska upravljača , fotoćelije i signalnu lampu sa antenom.

Ukoliko Vam nešto od opreme nije potrebno, to ćemo izvaditi iz seta i zamenićemo drugom dodatnom opremom istog cenovnog ranga, a sve u cilju pravljenja kompleta prema potrebama korisnika.

U našoj ponudi se nalaze sledeći motori za klizne kapije: Stagnoli Hecules za kliznu kapiju do 500kg, Stagnoli Achilles, u nekoliko verzija, za kliznu kapiju do 1200kg, do 2200kg i verzija do 4000kg.

Garantni rok na motore je 24 meseca, isključivo sa našom ugradnjom. Naša oprema je 100%  „Made in Italy“.

www.protektsistem.rs

Prilokom razgovora sa komercijalistom, raspitajte se oko uslova za dobijanje produžene garanciju na 36 meseci.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

[one_third_first]MOTOR ZA KLIZNU KAPIJU HERCULES

[/one_third_first] [one_third]MOTOR ZA KLIZNU KAPIJU ACHILLES

[/one_third] [one_third]MOTOR ZA KLIZNU KAPIJU ACHILLES 4000

[/one_third]