[one_half_first]

ALARMNI SISTEMI PARADOX

Paradox-Logo

Paradox Spectra alarmni sistemi su pravo rešenje za javne ili privatne objekte. Bežični Paradox Magelan alarmni sistemi nude kombinaciju visoke bezbednosti, bežične udobnosti i atraktivne korisničke funkcije. Digiplex i Digiplex EVO sistemi obezbeđuju najviši stepen zaštite u bankama, vojnim i državnim objektima, luksuznim stambenim objektima, kao i na svim mestima gde postoji zahtev za maksimalnom bezbednošću. Serija Paradox senzora pokreta kombinuje unapređene karakteristike i patentirane tehnologije, čime obezbeđuje kvalitetnu detekciju pokreta i izbegavanje lažnih uzbuna.

PARADOX ALARMI CENE

[/one_half_first][one_half]

ALARMNI SISTEMI DSC

dsc logo

Profesionalni alarmni sistemi Kanadske kompanije DSC, u ponudi imaju žične i bežične alarmne sisteme sa širokim spektrom proširivih modula. Digitalni senzori optorni na lažne alarme, led šifratori, telefonske dojave, unutrašnje i spoljne sirene sa blicer lampom. Idealni za zaštitu stambenih i poslovnih objekata. DSC alarme odlikuje povoljna cena, visok kvalitet, sigurnost i dugotrajnost u svim aspektima obezbeđenja objekata. Naš tim će, uvažavajući Vaše potrebe i zahteve, ponuditi najbolje rešenje, a sertifikovani instalateri profesionalno, kvalitetno i u najkraćem roku, izvršiti montažu i programiranje samog sistema.

.DSC ALARMI CENE

[/one_half]

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

[one_half_first]

ALARMNI SISTEMI HOME 3

Žični alarmni sistemi HOME 3. Kvalitetne alarmne centrale u kombinaciji sa DSC ili Paradox digitalnim senzorima pokreta, predstavljaju idealno rešenje za stambene i manje poslovne objekte (kancelarije, prodavnice, menjačnice, trafike…). Odlikuju se jednostavnošću i povoljnom cenom. Alarmna centrala sa integrisanom sirenom od 115 dB. 3 daljinske komande za aktivaciju i deaktivaciju alarma. Akumulator 1.3 Ah, alarm aktivan i do 24h nakon prekida struje. Poseduje 2 tamper prekidača (zaštita od krađe i loma centrale). Home 3 alarmni sistem je skroz fleksibilan i proširiv. Mogućnost nadogradnje u vidu senzora loma stakla, protivpožarnog senzora, telefonske dojave, spoljašnje sirene.

HOME 3 ALARMI CENE

[/one_half_first] [one_half]

PROTIVPROVALNI SISTEMI

Sistemi za zaštitu od krađe zadimljavanjem prostorije stvaraju efekat magle u roku od nekoliko sekundi, što onemogućava da se počinilac kreće i orijentiše slobodno u prostoriji i da traži izlaz. Generisano magla stvara prirodnu dezorijentaciju, što sprečava uljeze da završe svoj planirani posao. Sistem deluje samo u slučaju stvarne potrebe. Stalno praćenje sistema prati nivo tečnosti, temperaturu grejača, status baterije i napajanje iz mreže pod nadzorom.

Svetlosne barijere tipa Stroboscop su dizajnirane da kreiraju svetlosne efekte i dezorijentaciju u mraku. Dezorijentišući bljeskovi smanjuju procenu udaljenosti i osećaj orijentacije.

PROTIVPROVALNI SISTEMI CENE

[/one_half]