dsc logo

Alarmne centrale DSC

Protekt Sistem svojim klijentima nudi ugradnju žičnih i bežičnih alarmnih sistema svetski poznatog proizvođača DSC. DSC (Digital Security Controls) je kanadska firma i svetski lider u elektronskoj bezbednosti. DSC-ova kombinacija vodeće tehnologije i 30-ogodišnjeg iskustva, kao rezultat daju pouzdana, fleksibilna, izdržljiva bezbednosna rešenja, najvišeg kvaliteta koji se lako instaliraju, jednostavno koriste i lako nadogradjuju.

Asortiman proizvoda je veliki i obuhvata kompletnu paletu alarmnih panela (centrala), senzora različitih namena, prateće opreme, softvera za programiranje panela. Takođe, DSC nudi u svom programu opremu za monitoring centre. Time je objedinjena potpuna paleta proizvoda koja nudi kvalitet, sigurnost i dugotrajnost u svakom elementu protivprovalnog obezbeđenja.

U ponudi imamo DSC žične alarmne centrale od 4 do 64 zone, kvalitetne alarmne sisteme za klijente koji žele maksimalnu bezbednost. Bežični i žični alarmi se mogu nadograđivati velikim brojem proširujućih modula. [one_third_first]

www.protektsistem.rs

Alarmne centrale

 

 

 

 

 

[/one_third_first] [one_third]

www.protektsistem.rs

Šifratori

 

 

 

 

 

 

[/one_third] [one_third]

www.protektsistem.rs

Sirene

 

 

 

 

 

 

[/one_third]